wat een dagje zeg me 1 e spaanse les gehad
Door: Ileenja
Blijf op de hoogte en volg Ileenja
08 Juni 2012 | Spanje, Madrid
We zijn begonnen met 2 uur spaanse les tot 12!leuk zeg en de vrouw is goed dus ik ben blij!
Daarna stage tot 6 was best druk dus lekker lopen serveren,helpen in de keuken afwassen! Wat soms wel fijn is even uit de zon!
Uiteindelijk na stage dolr gegaan naar albir om daar te flyeren voor een restaurant en ook nog geholpen!morgen mag ik weer oewueah!
Nu aan het genieten op terassje sunshine &vanavond nog even partye in benidorm!
Feest weekend dag 1 gaat van start morgen vrij ,naja naar me bij baantje toe hoop dat wat wordt! In de avond 1 e voetbalkijken at sunshine endaarna weer benidorm want is basjes laaste weekend! Met ze allenmaken we er een leuk weekend van!
En slaap inhalen?zondag op het strand genieten van me enige vrije dag denk ik ?! Haha wel een vakantie gevoel als dan zo vrij ben dus das heerlijk!
Goodnight señoras & chikos
09 Juni 2012 - 09:57
Mama:
Ik wil ook weer jong zijn, heerlijk hoor geniet er ook maar van, zo'n kans krijg je niet elk jaar. Hoop dat het Spaans ook zo voorspoedig gaat.
Liefs en tot donderdag. Xxxxxxx