maandag 4 juni 2012
Door: ileenjadejong
Blijf op de hoogte en volg Ileenja
04 Juni 2012 | Spanje, Madrid
De dag na zondag
De dag na heerlijk vrij te zijn gaan we weer aan het werk!
Gelukkig pas om 12 uur begonnen met stage, daarvoor nog even van de zon genoten!
Nou vandaag op stage was een leuke warme dag, het restaurant is altijd gesloten op maandag dus geen eeters!
Maar natuurlijk wel veel drinkers, jah die heb je hier in Spanje veel,de mensen houden wel van een drankje!Hoe eerder hoe beter haha!
Nou ik zeg daar geen nee tegen hoor, worden ze vrolijk van die Noorse hihi!
Vandaag veel heen en weer gelopen in de hitte, pfoe das soms echt een nadeel, en dan ook nog eens witte tegels, ogen open houden is een hele kunst met al licht!
Ook even gelachen met de schoonmaakster, ze praat zo lekker spaans tegen me en ik probeer het maar te verstaan maar of het lukt hahah!Soms begrijp ik haar wel maar soms ook echt niet!
Maar we blijven gewoon lekker lullen hihi!
Heb haar nu ook op Whatsup, ben benieuwd of over een tijdje een gesprek met haar kan voeren in het Spaans!
Morgen onder stage naar een vrouw om te praten over Cursus spaans, zou wel onwijs gaaf zijn als dat doorgaat!
Ben benieuwd dus morgen.
Veder nog lekker een tosti gemaakt op werk want jah moet toch wel eten!
Natuurlijk ook alle glaze schoongemaakt en plantjes binnen water gegeven want ook dat moet gebeuren haha!
Toen het 8 uur was, als de sodemieter naar huis gegaan tv aan en gtst gekeken hahah!moest gewoon zien hoe het zou aflopen en met mij denk nog heeeeel veeel anderen!
nou nu even dit verslagje plaatsen en vanavond lekker bankhangen!wat soms wel eens goed doet!
nog 10 daagjes dan is mams lief er weer!lekker kroele met haar kan niet wachten haha (L)
nog paardaagjes en dan zit ik al op de helft van me stage :o wat gaat dat hard zeg!
Tot morgen allemaal, veel liefs van mij