dagje 2 met mams en paps erbij
Door: ileenjadejong
Blijf op de hoogte en volg Ileenja
15 Mei 2012 | Spanje, Madrid
We waren allemaal al vroeg wakker, dus de tafel was al gedekt en Odvar zat al klaar om vers stokbrood te halen!
Heerlijk altijd zo supermarkt met een bakker ernaast, altijd vers brood smorgens!
Na het eten even uitgebuikt en langzaam spulle gepakt voor het strand, ouders zijn er en vrije dag dus moesten wel een dagje op het strand vertoefen, nou echt het was heerlijk lekker relaxt en niet verbrand gelukkig!
Na het strand kwam een kennis Jannie weer, even gezellig met ze alle bij de Chinees gegeten, ze kennen ons onderhand daar haha we hoeven bijna niet te zeggen wat we willen ze noemen het zo op.
Na het eten ook nog bij me stage gezeten lekker onder genot van een kan Sangria, wat drinkt dat lekker weg zeg hihi, me ouders vonden het een hele mooie plek, en wat is het toch romantische om daar te zitten in de avond!
Morgen werken van 12 tot 8 een lang dagje dus maar wel zondag weer vrij!lucky me wordt hoopelijk stappen zaterdag!
Fijne avond en suc6 allemaal morgen,
Liefs