alweer bijna een maand erop zitten!
Door: ileenjadejong
Blijf op de hoogte en volg Ileenja
31 Mei 2012 | Spanje, Madrid
Gister heb ik geen verslag kunnen plaatsen omdat er een nieuwe router was aangevraagd en we gister tot de ontdekking kwamen dat de ouden al was stop gezet... dus even een dagje zonder internet!
Maar gister was een vrij rustige dag op stage, alleen de familie en vrienden van Pere en Hege kwamen voor ontbijt en veder mischien 10 andere klanten gezien over de gehele dag niet heel veel dus!
In de middag was ik vrij van 12 tot 4, natuurlijk heerlijk op ons dakteras gelegen want het was bloed en bloed heet!
Ook nog even de dokter gebeld en daar ga ik zometeen even langs!
Veder was de dag gister niet veel biezonders, veel schoon gemaakt en in de avond lekker voor de tv gezeten want dat was het enige wat het wel nog deed!
Nou vanmorgen moest ik weer pas on 9 beginnen, lekker even gedoucht en ontbijtje gemaakt en zo langzaam opgestart! Wat is het toch heerlijk dat je stage 2 minuten lopen is van je appartement!
Nou ook vanmorgen waren der niet veel klanten weer alleen de fam en friends!
Dus heb ik maar weer de vooraad kamer aangepakt en bijgevuld! ook alle tafels goed schoon gemaakt en uiteindelijk ook nog al het onkruid van de tegels weg gehaald dus alles is weer spik en span!
Nou om 1 uur was ik klaar, snel naar huis enn jahoorr de nieuwe router is er!DUS WEER INTERNET &OOK OP ME MOBIEL!!!! oewyeahh mijn dag kan niet meer stuk.
ZO nog even op dakteras liggen en om 3 uur bij de huisarts zijn in albir!
thankgod ze hebben hier nederlandse artse! hahah
Nou iedereen nog een fijne middag!en tot snel! Leuk dat iedereen me zo volgt zeker blijven doen hé?!
Liefs
31 Mei 2012 - 11:48
Son:
Hoi Ileenja,
wat gaat de tijd toch snel he alweer bijna een maand in spanje wel gaaf hoor dat je de kans krijgt om dit te doen.
zo te zien heb je het erg naar je zin.
het hebt toch niets iets ernstig? omdat je naar de dokter gaat! Nog bedankt voor je lief smsje Lenny is weer thuis hij vond het erg gaaf Denemarken. Ben z'n moeder ligt nog in het ziekenhuis en het gaat niet best.
Nog heel veel liefs van Son en de rest -
31 Mei 2012 - 12:34
Mama:
Nou fijn dat alles weer werkt, zal ik toch maar je nieuwe mobiel meenemen, kan papa zijn eigen weer in gebruik nemen.
Ook neem ik je foto statief mee, bij Arke mag het wel zeggen ze , ben benieuwd dan bij de douane hoop dat het lukt.
Nog 14 dagen. Verheug me er weer op gezellig bij je te zijn.
Succes bij de dokter.