donderdag 10-5-12 - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ileenja Jong - WaarBenJij.nu donderdag 10-5-12 - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ileenja Jong - WaarBenJij.nu

donderdag 10-5-12

Door: ileenjadejong

Blijf op de hoogte en volg Ileenja

10 Mei 2012 | Spanje, Madrid

Nou, zoals jullie gelezen hebben was gister niet zo fijne dag voor ons alle hier, allemaal heel erg geschroken..

Vanacht ook niet super geslapen, lag in bed en hoorde geluiden wat me beetje bang maakte dus heb ik me lieve mama even gebelt wat heel goed hielp!

Daarna met het licht aan in slaapgevallen!

Vanmorgen alle lades opnieuw ingericht.
En lekker ontbeten met ze alle, zometeen komt me tante vriendin die nederlands en spaans spreekt om ons te vertolken bij het politie bureau want ze vertikken het om engels te praten..

Vandaag veder om 1 uur stage tot 5 en dan van 7 uur tot 11 vanavond! Lang dagje maar wel even lekker om gedachte ergens anders bij te hebben!

Het is hier weer een mooie zonnige dag gelukkig en we gaan gewoon door met een lach!

Moet wel even zien hoe ik het ga doen met al me school bestanden..

Maargoed daar staat me hoofd nu nog even niet naar!

Op een mooie nieuwe dag dan maar
xxxxxxxxx

• 10 Mei 2012 - 09:29

Mama:

Altijd bellen hoor, al is het midden in de nacht, je ziet het helpt, ha ha.
    Succes vandaag.
    Liefs en een heleboel kusjes.

• 10 Mei 2012 - 10:30

Audrey:

hoi
    alles goed afgelopen bij de politie? ergens wel logish hoor dat ze geen engels spreken, je bent tenslotte in Spanje.
    hoe bevalt de stage verder, heb je het er naar je zin en leer je al een beetje spaans en noors.
    groetjes vanuit australie

• 10 Mei 2012 - 13:47

Helene Bentvelzen:

Hallo Ileenja,

Wat een ellende, heel erg om je spullen zo kwijt te raken!

Over school bestanden moet je je geen zorgen maken. In deze omstandigeheden begin je gewoon met je foto's vanaf vandaag.

Gelukkig is er met jullie helemaal niet,

sterkte en vriendelijke groeten

Helene Bentvelzen

• 10 Mei 2012 - 15:29

Ileenja De Jong:

@Mama, jah blijf ik ook zeker doen hihi!

@Audrey, JAh goed ze hebben alles genoteerd en raport van gemaakt!
    En is idd wel loghies, gelukkig kon een vriendin van Tante Yvon mee!

@Helene, Jah is zeker even shit maargoed, gaan door met een lach en zien uiteindelijk wel wat voor bestande weg zijn..

• 11 Mei 2012 - 05:45

Son:

Wat is dat k u t zeg waarom kan niemand van elkaars spullen afblijven!!!!!!!!!!!!!!

Hoe is het nou met je?
    succes bij de politie

Heel veel liefs
    son en de rest

• 11 Mei 2012 - 07:23

Ileenja De Jong:

@Son, Jah zeker dat vraag ik me ook altijd af waarom mensen zo koelbloedig kunnen zijn ;s

Jah wel goed, hebben gister alles bij de politie geregeld en raport gedaan!

Vanacht heb ik gelukkig wel lekker geslapen, maar we hebben nu ook alles echt op slot als we thuis zijn!

Dat geeft wel een gerust gevoel !
    En met u?? :)

De groetjes aan iedereen,