first day off!love it - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ileenja Jong - WaarBenJij.nu first day off!love it - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ileenja Jong - WaarBenJij.nu

first day off!love it

Door: ileenjadejong

Blijf op de hoogte en volg Ileenja

12 Mei 2012 | Spanje, Madrid

Zaterdag, Normaal een dag dat ik altijd moest werken maar hier niet dus!

Me eerste vrije dag, heerlijk uitgeslapen en werd weer door de hitte wakker en dit zelfs toen de buiten deur openstond alleen het luik dicht!

Vanavond gaan de waaiers aan!

Toen heerlijk weer ontbeten vers stokbrood alles nou wat wil je nog meer!

Rond een uurtje of half 12 langzaam onzelf gaan aankleden, eerst heb ik nog even gestofzogen en toen gingen we weer richting Benidorm het strand!

Nou het was rond half 1 en al zo bloed verziekend heet gewoon niet normaal!

Wij met onze nieuwe strand bedjes naar het strand lopen die heelemaal vol zat omdat natuurlijk nu ook de spaanse jeugd vrij heeft!

Helemaal tot aan het water gelopen en daar onze spullen neergezet!

We zijn vandaag beide voor het eerst helemaal het water in gegaan!was wel te doen maar wel frisjes!

Nou uiteindelijk lekker verbrand dus en lekker ge relaxt!

In de middag zijn wij ook nog naar JAnnie gegaan die is morgen jarig en Tante Yvonn had soep alvast voor gemaakt, wat woont die mooi zeg, in de bergen met 2 geweldige vogels een knuffel vogel en een prater hahah!

Ook heeft ze lieve jonge katjes zo lief gewoon!

Nou hier gebleven tot een uur of 7 en toen vroeg Jannie ons mee uiteten!

Heel lekker gegeten spaghettie met pesto!jam i love it!

Nu lekker thuis aan het nagenieten van deze heerlijke vrije dag!

Morgen weer om 8 uur stage lopen tot 4 en dan maandag alleen in de ochtend en dan zijn mams en paps er al (L)

kan niet wachten om met ze te knuffelen!

heel veel liefs vanuit hier!

het zonnige spanje