WAT EEN KLOTE DAG! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ileenja Jong - WaarBenJij.nu WAT EEN KLOTE DAG! - Reisverslag uit Madrid, Spanje van Ileenja Jong - WaarBenJij.nu

WAT EEN KLOTE DAG!

Door: ileenjadejong

Blijf op de hoogte en volg Ileenja

09 Mei 2012 | Spanje, Madrid

Nou de dag begon vrij goed,lekker weer en ook leuke mensen.

Nou toen was het 12 uur ging richting huis en daar zat Tante Yvonn een beetje sad op bed, ik natuurlijk vragen wat er is.. zij vertelde toen dat er een mobiel weg was van Odvar en geld... en hij was boos want alleen wij hadden een sleutel. wij overal zoeken i de auto noe maar op!Dus ik zeg nog ik kijk wel in mijn kamer mabe ligt die daar.. en helaas tot de groote angst kom ik er achter dat en me iphone weg zijn en me laptop all me foto´s en school bestanden dus..... nou dezer dag komt niet meer goed en mabe morgen ook nog niet, zo richting het politie burea want we hebben wel een vermoeden wie het zouden gedaan hebben.. Wel heel verdrietig dat dus heel veel bestanden en herineringen van foto´s kwijt ben hoop dat er nog wagt op sticks stond.. En ook een beetje angstig gevoel hier nu om zo je 2e week in te gaan... ;(

Veel goeds kan ik nu niet schrijven sorry!

• 09 Mei 2012 - 14:27

Mam:

Wat een k.. zooi, balen hoor, zo zie je het gebeurd overal.
    Alles goed op papier zetten wat je mist, wij zijn hier met de verzekering bezig.
    Hebben wel een politierapport nodig.
    Sterkte jullie daar.
    Liefs van ons

• 09 Mei 2012 - 16:31

Larissa:

Wat een piep zooi schat. Het komt allemaal goed. Die fotos kunnen we overal wel vandaan plukken en die memories zitten ook in je hoofd die gaan nooit weg. Lieverd laat je stage het niet verpesten. Dikke kus and i love you

• 09 Mei 2012 - 18:29

Joelle:

heaj meid,

wat vervelend, vooral al in je eerste week! Ik lees dat je mam er al mee bezig is, ik hoop dat alles snel geregeld is!

ondanks alles, blijven genieten!

Dikke kuss,
    Joelle

• 09 Mei 2012 - 19:52

Ileenja De Jong:

@iedereen, jah ga ik ook zeker doen, ben heel blij dat me camera nog heb en me oude bb.. en jah zijn ergere dingen in het leven!is even kutjes maargoed life goes on

• 10 Mei 2012 - 08:07

Raymond Vijverberg:

beste ileenja, heel veel sterkte! een toch nog veel plezier. raymond vijverberg, examinator